Tjänster


Kompletta leverantören av byggtjänster

Vi erbjuder kompletta lösningar inom byggnadställningar i Stockholm och kan hjälpa kunder med både större och mindre projekt. Vi har vana av svåra, komplexa projekt och vi har kapacitet att ta oss rejäla utmaningar. 

Vårt mål är att alltid leverera skräddarsydda lösningar som ger våra kunder rätt säkerhet och en möjlighet att arbeta effektivare. 

Samtidigt så är vi också mer än bara ställningsbyggare. Vi är en mångfacetterad byggfirma som vill kunna erbjuda våra kunder kompletta, heltäckande lösningar inom allt som rör byggfrågor. 

Kontakta oss
Björli byggställningar nybyggnationer Liljeholmskajen
Björli byggställningar tjänster betongarbeten

Utöver byggnadsställningar så kan vi även erbjuda följande tjänster: 

Betongarbeten. 

Vi åtar oss alla typer av betongarbeten och vi arbetar alltid på kundens villkor. Vår vana av betong ger er en stabil grund och den flygande start ert projekt behöver! 

Snickeriarbeten. 

Du kan anlita oss för allehanda snickeriarbeten - både interiört och exteriört. Vill du ha professionell hjälp med en renovering, med en utbyggnad eller med nybyggnation? Kontakta oss! 

Svetsning. 

Björli Bygg kan även åta oss svetsarbeten - både större projekt och mindre sådana - hos privatpersoner, hos företag och vid exempelvis större entreprenader. 

Byggkranarbete. 

En fördel med att välja oss är att vi har en stor och uppdaterad maskinpark. Vi har exempelvis en egen byggkran och kan med hjälp av denna dels erbjuda effektivare montering av ställningar - men även åta oss andra uppdrag som kräver en kranbil.

Vi ser till helheten i byggprojektet
Kontakta oss